Gick hett till..

 
På landstingsfullmäktige idag, slutade med att vi blev evakuerade ut från stadshuset, brandkåren kom med blåljus och polisen stod utanför.. Tydligen rökutveckling, luktade inte gott kan jag säga. Tur att fullmäktige hann ta slut innan vi fick lämna stadshuset.

U frågade mig angående den närmande killen i lördags, jag sa jag vet vem det är och har träffat han tidigare. Hon frågade vad han hette och ja sa namnet och hon sa ja just ja så heter han ja. Jag sa att jag tycker han alltid ser så allvarsam ut och att jag frågade han om han kände igen mig. Åh det gjorde han ju.. Sen sa U att hennes en kompis varit på blinddate med han, åh tyckte han var riktigt märklig. Ja kan man ju säga, va precis vad jag åh min tjejkompis tyckte under kvällen 2010. Kunde dock hänt mer om jag tillåtet det den kvällen 2010 men nej han var inte min typ. Känns karln förföljer mitt liv, när nu U börjar ta upp han åh.. Suck..

Imorgon åker jag på LO kryssning, planeringskonferens på Viking line. Jag ska vara nykter iallafall inte lika på lyset som i lördags. Söndagen mådde jag riktigt dåligt, tur att jag inte ute i svängen lika ofta längre.

Tjingeling..